[/font]
[b]يتزا احلى من بيتزات المطاعم 462369786

أهلاً مرحباً بكـ زائرنا الكريم في منتديآت كافيه
ندعوكم للتسجيل معنا في المنتدى ، إن لم يكن لك حسآب بعد!
او الدخول لتثبت لنا وجودكـ بالمنتدى!
ايضاً باب الإشراف مفتوح دوماً
فساهم معنا الآن
مع تحيات : إدارة المنتدى يتزا احلى من بيتزات المطاعم Icon_king
[/b]

[font=Arial Black]
[/font]
[b]يتزا احلى من بيتزات المطاعم 462369786

أهلاً مرحباً بكـ زائرنا الكريم في منتديآت كافيه
ندعوكم للتسجيل معنا في المنتدى ، إن لم يكن لك حسآب بعد!
او الدخول لتثبت لنا وجودكـ بالمنتدى!
ايضاً باب الإشراف مفتوح دوماً
فساهم معنا الآن
مع تحيات : إدارة المنتدى يتزا احلى من بيتزات المطاعم Icon_king
[/b]

[font=Arial Black]
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 يتزا احلى من بيتزات المطاعم

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
تيتو
فريق الأدارة
فريق الأدارة
تيتو


الجنس : ذكر
عدد المساهمات : 478
تاريخ الميلاد : 01/01/1990
تاريخ التسجيل : 08/11/2009
العمر : 34
المزاج المزاج : متكيف
الابراج : الجدي
الموقع : https://cafe2.yoo7.com

يتزا احلى من بيتزات المطاعم Empty
مُساهمةموضوع: يتزا احلى من بيتزات المطاعم   يتزا احلى من بيتزات المطاعم Emptyالأحد نوفمبر 08, 2009 5:37 pm

المقادير:

2كوب
دقيق+2معلقة سمنة او زبدة+2معلقة زيت +12 معلقة ريحان ونصف معلقة
زعتر+بيضة+12 كوب لبن دافى+كيس خميرة فورية +معلقة سكر +ملعقةملح
صغيرةمقادير الخلطة الى على الوش طماطم متقطعة صغيرة+فلفل اخضر صغير+زيتون
اخضر +زيتون اسود +قطع فراخ صغيرة+3ملاعق صلصة+جبنة موزوريلا .


الطريقة:

نقوم
بتحضير الدقبق ونضع علية التوابل الجافة ونخلطهم مع بعض ونقوم بتسخين
السمنة على النار وبعد زلك نضعها على الدقيق والزيت ونقعد نفركها باليد
يجى 5دقائق وبعد زلكنضع البيضة ونضع اللبن الدافى والخميرةونخلطهم كويس
ولو لقينا العجينة مش متماسكة نضع لها قليل من الزيت حتى تتماسك ونعجنها
كويس ونتركها تخمر حوالى ربع ساعة او نصف ساعة ولو مستعجلة ندفى الفرن
ونقفلة ونضعها فيةوبعد ما تخمر نفردها فى الصنية ونيجى على الاطراف
ونطلعها على حافية الصنيةونضع جزء من الجبنةالموزوريلا على الوجة ونضغت
عليها بايديناحتى تلتصق بالعجينةوبعد زلك نضع الصلصة الخفيفة ونصع عليها
الفلفل والزيتون والطماطم وبالمعلقة نضغط عليها ونضع الجبنة على الوش
وندفى الفرن ونضعها فى حوالى ربع ساعة حتى الاستواء وبعد ولك نولع لها
الشواية حتى تحمر بسيطوبعدين نقطعها وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
يتزا احلى من بيتزات المطاعم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» مفيش احلى من كده
» احلى طريقه للسمك المشوى
» احلى طريقه للسمك المشوى

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: •»◦--◦ı[هو و هى فى الكافيه]ı◦--◦«• :: مأكولات Food l-
انتقل الى: